Typiske plager

ER DU KLAR FOR EN FORANDRING?

Med kiropraktisk omsorg fokuserer vi på årsaken til ditt symptom, ikke symptomet selv.

Mange klienter som oppsøker en kiropraktor lider av typiske plager i nakke og rygg, hodepine og migrene, og strålende smerter i armer og ben. I tillegg er det mange som sliter med tilstander i kroppen som er “uforklarlige”. Det fascinerende med kiropraktikk er at det ikke kurerer eller helbreder noe som helst – det er det kroppen som gjør selv. Ved å korrigere en vertebral subluksasjon i ryggraden, kan kroppen din endelig gjøre det den er designet til å gjøre: nemlig å helbrede seg selv.

Tinnitus (øresus) er en persepsjon av lyd når det ikke er noen ekstern lyd tilstede, ofte beskrevet som ringende, susende, summende osv., enten erfart i ett eller begge ørene eller inne i hodet. Dette kan enten være periodisk eller konstant, og kan utvikle seg til å bli kronisk hvis det ikke får riktig oppmerksomhet.

Svimmelhet er et vanlig problem hos mange mennesker men det er ikke normalt. Svimmelhet kan oppleves på forskjellige måter, og noen av de mest vanlige er:

  • Vertigo – føles ut som at rommet eller verden snurrer rundt
  • Gyngende gange – som å gå på en brygge i bevegelse
  • Assosierte symptomer som kvalme og oppkast – eller følelsen av å kaste måtte kaste opp
  • Noen rapporterer også a hå assosierte symptomer ved nedsatt hørsel, hodepine m.m.

Nakke og ryggsmerter er en av de ledende årsakene til uførhet og funksjonshemming. Nedsatt funksjon assosiert med symptomer i nakke og rygg kommer ofte av at kroppen trenger vile og ro for å helbrede seg etter overbelastning. Det er rett og slett kroppens forsvarsmekanismer som sier til deg at den trenger ro. Hvorfor er nakke og rygg et av de aller viktigste strukturene i kroppen vår? Den beskytter nemlig det delikate nervesystemet vårt.. Ikke rart at funksjonene av ryggraden er kritisk for optimal funksjon.

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun tilstand som påvirker sentralnervesystemet (hjerne og ryggmarg). Kroppen antas å ha feilaktig brutt ned myelinskjeden i nervevevet, noe som forårsaker det som kalles demyelinisering. Årsaken til MS sies å være idiopatisk, noe som betyr at den er ukjent. Noen få nyere studier har vist at personer som hadde hjernerystelse som tenåringer har opptil dobbelt så stor sannsynlighet for å bli diagnostisert med MS senere i livet. Jo flere hodeskader barna hadde, jo større sannsynlighet var det for at de fikk MS senere i livet.

Migrene er en invalidiserende type hodepine, vanligvis bankende eller pulserende i naturen og ledsaget av en rekke fysiske symptomer som kvalme eller visuelle symptomer kjent som en aura. De forekommer vanligvis på den ene siden av hodet (hemi-kranielt) og kan vare fra et par timer til noen dager.

Å være gravid er en transformativ reise for både mor og barn. Hos TOPCHIRO er et av våre fokus å assistere deg gjennom graviditeten med fokus på optimal funksjon av ryggraden, bekkenet og nervesystemet. Mange mødre erfarer mindre ubehag under graviditeten, økt fleksibilitet og mer rom for barnet til å bevege seg, samt fremme generell velvære og forbedre kroppen til fødselen.

Fibromyalgi er navnet på en tilstand som består av kronisk smerte i flere områder, global stivhet og sårhet. Det rammer rundt 2 % av befolkningen, og selv om det kan forekomme hos menn, er det store flertallet av de påvirkede kvinner. Det kan være vanskelig å diagnostisere siden det deler symptomer med mange andre tilstander som kronisk utmattelsessyndrom, M.E., multippel sklerose og leddgikt. Fibromyalgi utløses vanligvis etter en enkelt eller serie av stressende hendelser, disse kan være fysiske, kjemiske eller emosjonelle.

Et normalt fungerende nervesystem og ryggrad er grunnlaget for en perfekt start på livet. For at et barn skal ha en normal utvikling er kiropraktisk omsorg en viktig brikke i det store puslespillet. Hos TOPCHIRO ser vi nyfødte og barn for å fremme et sterkt grunnlag for livslang velvære og for å hjelpe dem gjennom vanlig barndomsproblemer. Når nervesystemet fungerer mer normalt, gjør kroppene våre de fantastiske ting

Våre dyktige kiropraktorer er dedikert til å gi en positiv opplevelse for ditt barns reise gjennom livet. 

Artrose, også bedre kjent som slitasje i ledd, er en kompanserende tilstand der brusken mellom leddene blir mindre. Dette skjer ofte grunnet mangel på normal funksjon i leddet. Kroppen kompenserer med å formere nytt benvev, som igjen minsker bevegelsen i leddet.

Booking er lett!

1

Fyll inn kontaktskjemaet

Fortell oss hvordan vi kan være til hjelp for deg.

2

Du vil bli kontaktet av en av våre kiropraktiske advisører

Innen 24 timer vil du bli kontaktet av oss for å diskutere din situasjon og hva vi kan gjøre for deg. Hvis vi ser at du er en kandidat for kiropraktisk omsorg vil vi booke inn en førstegangskonsultasjon for deg.

3

Se frem til en hverdag der du kan gjøre det som er viktig for deg!

Vi setter sammen en omsorgsplan for deg etter dine behov. Når ryggraden og nervesystemet ditt fungerer mer som normalt, kan kroppen din gjøre fantastiske ting, og mange opplever en stor forandring i kroppen når den har mulighet og tid til å virke som den skal. 

Fornøyde klienter

Nedenfor kan du lese et knippe med anmeldelser fra våre klienter. Ønsker du å lese enda flere? Google TOPCHIRO Lysaker og klikk på reviews!

nb_NO

Sliter du med plager eller ønsker å jobbe forebyggende?

Snakk med en av våre kiropraktorer for å se om kiropraktikk kan være løsningen for deg.

Book en telefonsamtale