Kiropraktikk og Tinnitus

Kiropraktikk og Tinnitus

Hva er Tinnitus?

Tinnitus (øresus) er en persepsjon av lyd når det ikke er noen ekstern lyd tilstede, ofte beskrevet som ringende, susende, summende osv., enten erfart i ett eller begge ørene eller inne i hodet. Dette kan enten være periodisk eller konstant, og kan utvikle seg til å bli kronisk hvis det ikke får riktig oppmerksomhet.

Hvordan er kiropraktikk og tinnitus relatert til hverandre?

Kiropraktisk omsorg fokuserer på integriteten av virvlene i ryggraden og utføringen av spesifikke korreksjoner for å fjerne trykket på nervesystemet som følge av en eller flere feilstillinger I ryggraden. Et oversett område for personer som sliter med tinnitus er den øvre delen av nakken. Feilstillinger i dette området forstyrrer hjernens evne til å kommunisere med kroppen og omvendt og kan som et resultat forårsake symptomer som tinnitus og andre hørselsforstyrrelser.

Når en korreksjon er utført, gjenopprettes kommunikasjonen mellom hjernen og kroppen og kroppen begynner å helbrede og reparere seg selv. Avhengig av alvorlighetsgraden og årsaken bak tinnitusen, har noen klienter rapportert forbedringer i tilstanden på så lite som én korreksjon, men dette vil variere mellom individer.

Hvis du eller noen du kjenner har tinnitus og ikke har fått analysert og sjekket nakken, kan du gjerne BESTILLE EN TIME, så gir vi deg mer informasjon for å hjelpe deg med å finne en løsning.

Hva er de vanlige årsakene til tinnitus?

Hode, nakke og kjeve (TMJ) skader

Hørselstap

Ørebetennelse eller blokkering av øregangen

Medisiner

Menières sykdom

Hva sier våre klienter om oss:

nb_NO

Sliter du med plager eller ønsker å jobbe forebyggende?

Snakk med en av våre kiropraktorer for å se om kiropraktikk kan være løsningen for deg.

Book en telefonsamtale