TOPCHIRO Norge

TOPCHIRO kan du finne på Lysaker Torg 2. Her vil du møte Kiropraktor Didrik A. Winsnes

Generell informasjon:

Kan vi hjelpe deg?

Ny Klient

Book en uforpliktende telefonkonsultasjon

Klient

Er du allerede klient hos TOPCHIRO? Kontakt klinikken direkte via WhatsApp

Informasjon

Mandag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Tirsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Onsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Torsdag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Fredag: 08:30-12:00 / 16:00-19:00
Lørdag: 08:30-12:00

Adresse: Lysaker Torg 2, 1366 Lysaker

Telefon nummer: + 47 400 200 16

Våre priser

Abonnement

Priser

Førstegangskonsultasjon

kr990
  • Ved førstegangskonsultasjonen gjennomfører vi tester og skanner av ryggsøylen og nervesystemet. Dette gir oss den nødvendige informasjonen for å tilrettelegge den beste omsorgsplanen for deg.

Enkelt time

kr650
  • Kun mulig etter en førstegangskonsultasjon.

Omsorgsplan

Fra kr6600
  • Kun mulig etter en førstegangskonsultasjon.

Abonnement

kr450/mnd
  • 1 månedlig avtale

Disse abonementene er kun tilbudt til klienter som har fullført den første og den andre fasen av omsorgsplanen. De må også ha deltatt på eventet “Ny Klient Orientering”. Betalingen for abonnementet gjøres ekslusivt gjennom avtalegiro.

Abonnement

kr900/mnd
  • 2 månedlige avtaler

Abonnement

kr1350/mnd
  • 4 månedlige avtaler

Deze abonnementen worden enkel aangeboden aan cliënten die de eerste en tweede fase van het behandelplan doorlopen hebben. Daarnaast dient men deelgenomen te hebben aan een gezondheids-oriëntatie-avond en dient men de informatie van de Stress Talk en Soft-Tissue Talk ontvangen te hebben. Betaling van deze abonnementen gaat alleen via automatische incasso.

Hva sier andre klienter:

Fant du ikke svar på ditt spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

Kiropraktisk omsorg er ofte dekket delvis eller i sin fullhet av privat helseforsikring eller gjennom din arbeidsgiver. Vi hjelper deg gjerne med hvordan du kan gå frem for å få tilbakebetalt det forsikringen dekker for deg.

En kiropraktor hos TOPCHIRO jobber med ryggraden og ryggmargen som den beskytter. Kiropraktoren utfører korreksjoner med hendene sine på spesifikke områder i ryggsøylen der kommunikasjonen mellom hjernen og resten av kroppen er forstyrret. 

Hvor ofte du bør se en kiropraktor avhenger fra person til person. Etter en førstegangskonsultasjon setter vi sammen en omsorgsplan for å oppnå de beste kort- og langtidsmessige resultater. I begynnelsen av omsorgsplanen ser vi ofte at det er nødvendig med en intensiv periode. Etter dette reduseres hyppigheten av besøkende etter den individuelles behov.  

Det har lenge vært kjent at ungdom og voksne regelmessig besøker en kiropraktor for typiske smerter i nakke og rygg. Faktumet at kiropraktisk omsorg bygger oppunder og er støttende for et sunt og balansert liv er dessverre mindre kjent. Det aller beste tidspunktet å oppsøke en kiropraktor er når du er nyfødt – se for deg hvor stor påkjenning det er for mor å føde et barn. Det som blir mindre diskutert er hvor stor belastning det er for barnet selv. Som kiropraktorer ser vi mange nyfødte barn som får en optimal start på livet når ryggsøylen og nervesystemet er i balanse. Nervesystemet er tross alt det første organet som blir utviklet under graviditeten. Kort oppsummert – jo tidligere desto bedre! Vi ønsker alle nyfødte velkomne hos TOPCHIRO fordi allerede under fødsel kan det oppstå vertebrale subluksasjoner i ryggsøylen.

Ønsker du å snakke med oss?

Send oss kontaktinformasjon din så vil kiropraktor Didrik kontakte deg så fort som mulig.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
nb_NO

Sliter du med plager eller ønsker å jobbe forebyggende?

Snakk med en av våre kiropraktorer for å se om kiropraktikk kan være løsningen for deg.

Book en telefonsamtale